VPTZ bestaat 30 jaar!

Uitnodiging jubileumlezing VPTZ ‘s-Hertogenbosch en omgeving

VPTZ ’s-Hertogenbosch (Stichting vrijwillige palliatieve terminale zorg) biedt met deskundige vrijwilligers ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase die thuis willen sterven en aan hun mantelzorgers. Dit doen zij al 30 jaar! Dit gaan zij dan ook vieren met een bijzondere jubileumlezing voor beroepskrachten en vrijwilligers uit de zorg en voor andere geïnteresseerden met als thema ‘Zorg voor naasten’.

Op het moment dat iemand ongeneeslijk ziek is, verandert dat ook het leven van diens naasten. Het is belangrijk om daar oog voor te hebben. Maar wat een naaste nodig heeft in deze fase kan voor iedereen anders zijn. Hoe ga je daar als professional mee om? En als je zelf in zo’n situatie zit: hoe zorg je voor jezelf? Dit thema staat op deze bijzondere avond centraal.

Onderzoeker, spreker en auteur van het boek ‘medereiziger’, Marcella Tam deelt er verhalen, theorie en praktische handvatten. Theater aan de lijn draagt daar op een geheel eigen wijze haar steentje in bij. Ellen van Kempen; regisseur en filmmaker is de avondvoorzitter. Het belooft een bijzondere avond te worden. De deelname aan deze avond is gratis. Maar wacht niet te lang met aanmelden, er is maar een beperkt aantal plaatsen.

 

Datum: 29 augustus 2004

Locatie: Perron 3 te Rosmalen

Tijd: 19:00 uur – 22.30 uur

 

Meer informatie over het programma en hoe u kunt inschrijven via www.vptzregiodenbosch.nl/jubileum